penzion Termál***

Győr / Maďarsko


Ubytování

Penzion se nachází poblíž historického centra města a je vzdálen 50 m od termálního areálu.
1, 2 a 3 lůžkové pokoje s možností přistýlky, vlastní soc. zařízení, TV. V penzionu k dispozici jídelna k podávání snídaní. Parkování ve dvoře. Pes: ne.

Győr - penzion Termál***

Győr - penzion Termál*** - Termíny a ceny

Termín Počet nocí Stravování Doprava Akce Ubytování Cena

Győr

Vzdálenost: Praha 407 km, Brno 204 km

Historické město ležící na soutoku čtyř řek a křižovatce cest na severu se Slovenskem, na východě s Budapeští, na jihu od Balatonu a na západě z Rakouska. Tato strategická poloha předurčila Győru jeho rozvoj už od doby římské.
Setkávají se zde dějiny, kultura i přírodní hodnoty. V barokním jádru města připomínají historické doby biskupský hrad, katedrála, kostely, paláce, muzea. Győr je festivalovým městem, kde si milovníci umění vyberou z řady kulturních programů po celý rok.
Město s více než 100 letou sportovní tradicí je v objetí přírody a nabízí aktivní odpočinek
i relaxaci.

Lázně:
Byly vybudovány na ostrově při soutoku řek mošonského Dunaje a Ráby, v r. 2003 byly zcela zmodernizovány. Léčivé účinky vody zaznamenali kronikáři už ve středověku.
Termální voda o teplotě 67 ºC vyvěrá z hlouby země ze tří pramenů. Obsahuje především alkalický hydrogenkarbonát a chlorid, pro vyšší obsah jódu se řadí do skupiny jódových léčivých vod. V lázních, otevřených denně od 7:00 do 23:00 hod, jsou návštěvníkům k dispozici sauny, jacuzzi, vodní bar, sauna bar, masáže.

Indikace:
pohybové ústrojí, revmatizmus, klouby a páteř, rehabilitace po úrazu, deformita, lumbágo.

Počet bazénů:
3x venkovní a 2x vnitřní bazény s léčivou vodou, 5 rekreačních s atrakcemi, 2x plavecký bazén venkovní, 2x dětský bazén, 2x tobogán (vnitřní 36 m, venkovní 68 m)


Maďarsko - Győr - penzion Termál***