Men Dan Magic Spa and Wellness Hotel **** superior

Hotel Men Dan neposkytuje pevné ceny na rok 2024. Na Vaše přání požadovaný termín a kapacitu ověříme, zašleme cenovou nabídku a v případě zájmu pobyt zprostředkujeme.

Zalakaros / Maďarsko

  • Domácí mazlíčci
  • Wellness s termálními bazény

MenDan Magic Spa & Wellness Hotel - Sky Pool 2022


Ubytování

Hotel má vlastní kryté termální lázně Aqualand. Nachází se ve středu městečka Zalakaros, v přímém sousedství městských termálních lázní Gránit. Hotel nabízí 2 lůžk. pokoje typu SUPERIOR (bio postele, rozkládací kožená sedačka pro 2 děti nebo 1 dosp. osobu, klimatizace, koupelna, TV, Wi-Fi, mini-bar), 2 lůžk. pokoje typu LUXUS SUPERIOR (bio postele, rozkládací sedačka pro 2 děti nebo 1 dosp. osobu, klimatizace, koupelna s více funkční vířivkou, TV, Wi-Fi, mini-bar), rodinné apartmány – dvoupokojové (ložnice – bio postele, obývací pokoj s rozkládací sedačkou pro 2 děti nebo 1 dosp. osobu, mikrovlnná trouba, toustovač, kávovar, klimatizace, koupelna, TV, Wi-Fi, mini-bar). Některé pokoje s balkonem.


Hotelové služby

Restaurace Saphir a Coral k podávání jídel formou bohatého bufetu, drink-bar, kavárna Smaragd, bar Aqua Pool v areálu Aqualand, živá hudba, dětský koutek, parkování.


Wellness

V hotelu se nachází krytý lázeňský komplex Aqualand se čtyřmi bazény o celkové ploše 300 m² (plavecký bazén 26-28 ºC, zážitkový bazén s vodními atrakcemi 33 ºC, termální bazén 36-38 ºC, perlivé koupele). Fitness, tropická odpočinková místnost.

Saunový park nabízí finskou saunu, bio-saunu, parní lázeň, ponorný bazén, zážitkové sprchy, které jsou ojedinělým zážitkem.

NOVĚ je na střeše hotelu otevřen venkovní bazén (6 x 26 m) – celoroční koupání. 2/3 stěn a dno bazénu jsou průhledné. K dispozici je 750 m² velká terasa na opalování s lehátky, panoramatická sauna pro 80 osob (pouze osoby 18+), “Sky bar” - vynikající privátní kuchyně. Panoramatická spojovací chodba. Hoteloví hosté mají vstup v ceně pobytu.

UPOZORNĚNÍ: venkovní část s tobogány v termálních lázních Gránit je v provozu od 16.6. do 27.8.

Zalakaros - Men Dan Magic Spa and Wellness Hotel **** superior

Uvedené trasy jsou společné pro všechny zájezdy autokarem. U daného termínu je vždy uvedena konkrétní trasa.

TRASA A: Karlovy Vary – Rakovník – Kladno – Praha – Strančice-Všechromy (čerpací stanice KM PRONA) – Humpolec – Jihlava – Velké Meziříčí – Brno (AVION Shopping Park)

TRASA B: Praha – Strančice-Všechromy (čerpací stanice KM PRONA) – Humpolec – Jihlava – Velké Meziříčí – Brno (AVION Shopping Park)

TRASA C: Praha – Benešov – Tábor – České Budějovice – Třeboň – Suchdol nad Lužnicí

TRASA D: Frýdek-Místek – Ostrava – Opava – Nový Jičín – Hranice – Olomouc – Prostějov – Vyškov – Brno (AVION Shopping Park)

TRASA E: Plzeň – Rokycany – Beroun – Praha – Strančice-Všechromy (čerpací stanice KM PRONA) – Humpolec – Jihlava – Brno (AVION Shopping Park)

TRASA G: Liberec – Jablonec nad Nisou – Mladá Boleslav – Praha – Strančice-Všechromy (čerpací stanice KM PRONA) – Humpolec – Jihlava – Brno (AVION Shopping Park)  

TRASA H: Děčín – Ústí nad Labem – Litoměřice – Mělník – Neratovice – Praha – Strančice-Všechromy (čerpací stanice KM PRONA) – Humpolec – Jihlava – Brno (AVION Shopping Park)

TRASA H1: Mělník – Neratovice – Praha – Strančice-Všechromy (čerpací stanice KM PRONA) – Humpolec – Jihlava – Brno (AVION Shopping Park)

TRASA H3: Mělník – Neratovice – Praha – Příbram – Písek – Vodňany – České Budějovice – Třeboň – Suchdol nad Lužnicí

TRASA L: Liberec – Jablonec nad Nisou – Mladá Boleslav – Praha – Benešov – Tábor – České Budějovice – Třeboň – Suchdol nad Lužnicí

TRASA L2: Lovosice– Praha – Strančice-Všechromy (čerpací stanice KM PRONA) – Humpolec – Jihlava – Velké Meziříčí – Brno (AVION Shopping Park)

TRASA N: Nový Bor – Česká Lípa – Mělník – Praha – Strančice-Všechromy (Čerpací stanice KM PRONA) – Humpolec – Jihlava – Velké Meziříčí – Brno (AVION Shopping Park)

TRASA U: Ústí nad Labem – Praha – Strančice-Všechromy (čerpací stanice KM PRONA) – Humpolec – Jihlava – Velké Meziříčí – Brno (AVION Shopping Park)

Nástupní místo je garantováno při min. počtu 8 osob. Při nižším počtu je nabídnuto nejbližší možné nástupní místo na trase. Jednotlivé trasy mohou být změněny nebo doplněny o další nástupní místa. Doprava na některých trasách může být zajištěna náhradní dopravou (mikrobus, osobní auto, autobusová linka, vlak atd.) V případě náhradní dopravy je nutné přestoupit do hlavního autobusu, který zajišťuje dopravu do cílové stanice. Zasedací pořádky jsou vytvářeny pouze do hlavních autobusů.

Odjezdy do Maďarska: v úterý v brzkých ranních hodinách (v rozmezí cca 1,00 – 5,00 dle odjezdového místa). Odjezdy z Maďarska: noc z úterý na středu, kromě posledního realizovaného turnusu, kdy je odjezd v úterý v cca 10,00 – 14,00 hod.

Zalakaros - Men Dan Magic Spa and Wellness Hotel **** superior - Termíny a ceny

Termín Počet nocí Stravování Doprava Akce Ubytování Cena
26. 03. – 20. 12. 2024 1 noc polopenze

Zalakaros

Praha – Zalakaros 560 km, Brno – Zalakaros 360 km, Ostrava – Zalakaros 498 km, Písek – Zalakaros 465 km

Jedno z nejmenších maďarských měst, leží v jihozápadní části země. Obklopuje ho pahorkovitá krajina s vinohrady a ovocnými sady, která pozvolně a harmonicky přechází v orná pole a louky se vzácným porostem a bohatým živočišným světem. Okolní lesy zajišťují čisté ovzduší a příznivě ovlivňují místní klimatické podmínky. Od jara do pozdního podzimu květinová výsadba a bohatá zeleň dodává lázeňskému městečku útulnou a klidnou atmosféru.

Váš pobyt zajisté zpříjemní místní gastronomická zařízení, restaurace, csárdy, vinárny, cukrárny s nabídkami neodolatelných lahůdek, specialit a širokým výběrem místních vín. Kulturní pořady v rámci „Zalakarošského léta“ přispívají k možnosti kulturního vyžití. Okolní příroda vybízí k aktivnímu sportu - rybaření, turistice, cykloturistice, jízdě na koních a další.

Lázně

Termální léčivá voda byla objevena při provádění ropných vrtů v r. 1962. Vyvěrá o teplotě 96 ºC, má vysoký obsah chloridu sodného, uhlovodíku, jodidu a bromidu. Patří do skupiny sirnatých léčivých vod, je velice účinná při léčbě revmatických onemocnění, chronických zánětů kloubů a gynekologických onemocnění, zánětů dásní, před a pooperačních ortopedických stavů a při léčbě vegetativního nervového systému.

V posledních desetiletích zde byl vybudován lázeňský komplex vysoké úrovně s léčebnou, rekreační a atraktivní částí. Lázeňské hosty čeká téměř 4000 m² vodní plochy uprostřed rozsáhlého, upraveného a zalesněného parku s bazény o teplotě 28-36 ºC.

V květnu a září může být provoz venkovních bazénů omezen z důvodu nestálého počasí. Zážitkové lázně pod širým nebem jsou v provozu i v zimě, ale některé bazény mohou být uzavřeny z důvodu špatného počasí.

Indikace

Chronické degenerativní změny kostí a kloubů, vápenatění, artróza (degenerativní nemoc kloubů), osteoporóza (řídnutí kostí), Bechtěrevova nemoc, degenerativní onemocnění páteře, revmatismus, rehabilitace po zlomeninách, nemoci vegetativního nervového systému, chronické gynekologické záněty, menopauza, oslabený imunitní systém, chronické kožní nemoci (ekzémy, lupénka), respirační onemocnění, trávicí a metabolická onemocnění (dna, diabetes).

Mapa lázní

POPIS MAPY TERMÁLNÍCH LÁZNÍ GRÁNIT

1 → Hlavní vchod

2 → Vchod na koupaliště

3 → Jižní vchod do lázní

1 Recepce (šatny, WC, obchod se suvenýry, první pomoc, bankomat, kavárna, trezor)

2 Revmatologická ambulance (léčebné a wellness procedury – za poplatek)

2x léčebný sedací bazén krytý (teplota 32-34 °C, 34-36 °C, hloubka 1 m)

1x termální bazén krytý (teplota 28-32 °C, hloubka 1 – 1,2 m)

1x bazén pro trakce (teplota 28-32 °C)

3 Rekreační a odpočinková zóna

2x léčebný sedací bazén krytý (teplota 32-34 °C, 34-36 °C, hloubka 1 m)

4 Léčebné centrum

1x léčebný sedací bazén krytý (vodní plocha 30 m², teplota 36-38 °C, hloubka 1 m)

1x termální sedací bazén krytý (vodní plocha 294 m², teplota 34-36 °C, hloubka 1 m)

5 Léčebné centrum

1x léčebný sedací bazén venkovní (vodní plocha 284 m², teplota 34-36 °C, hloubka 1 m) – provoz v období od Velikonoc do 1.11. 

6 Zážitkové lázně pro rodiny

Vnitřní a venkovní zážitkové bazény nejen pro děti nabízejí velké množství vodních atrakcí (masážní lehátka, bublinkové koupele, vodní hřib, krční vodní masáž, rychle tekoucí řeka, skluzavky).

Sauny - finská, aromatická a světelná terapeutická sauna, ponorný bazén, parní kabina zdarma, lehátka zdarma.

7 Vnitřní vodní park pro děti

Vícepodlažní zážitkový bazén nabízí dětem vodní děla, tobogány. Tři skluzavky se liší úrovní obtížnosti. Vestavěné ostrovy a zavěšené mosty umožňují přístup z jednoho do druhého bazénu. Další služby: vodní hřiště pro děti a batolata, dětská sauna, pískoviště s hračkami, relaxační zóna, restaurace. Velký žlutý tobogán z části uvnitř a z části venku je v provozu 1.2. - 30.4.: PO-ČT zavřen, PÁ, SO 9,30 - 19,30, NE 9,30 - 18,00.

Letní koupaliště

8 Venkovní plavecký bazén (28 °C, hloubka 1,2-2 m) je vhodný pro sportovní a rekreační plavání.

9 Dva venkovní sedící bazény s léčivou vodou různých teplot (vodní plocha 260 + 260 m², teplota 34-36 °C, hloubka 1,2 m

10 Venkovní fitness bazén s termální vodou nabízí 2x denně aqua gymnastiku (vodní plocha 310 m², teplota 32 °C, hloubka 1,2 m).

11 Venkovní rodinný bazén se širokou skluzavkou, skluzavkou pro nejmenší, lanový most s vodními ostrůvky (vodní plocha 559 m², teplota 32 °C, hloubka 1,2 m).

12 Ve stínu stromů se nachází dětský bazén pro nejmenší s vodní plochou 90 m², teplota 30 °C, hloubka 0,3 - 0,5 m.

13 Dětský vodní svět je určen pro děti do 12 let. Vícepodlažní bazén o rozloze 400 m² vodní plochy nabízí více jak 60 druhů vodních atrakcí (vodopády, vodní děla, skluzavky…).

14 Venkovní bazén s vlnobitím (28-32 °C, hloubka 0,4 – 1,6 m).

15 Šest tobogánů s různým stupněm obtížnosti (Anakonda dlouhá 81 m – pro děti starší 12-ti let, 2 strmé skluzavky kamikaze – pro děti starší 12-ti let, 3 skluzavky v jedné jsou určené i pro děti 3-12 let s rodičovským dohledem).

16 Adrenalin Slide Park s pěti skluzavkami různé obtížnosti (kouzelný tunel se zvláštními světelnými efekty, UFO - 105 m dlouhá skluzavka - střídají se uzavřené a otevřené části, Kamikaze - 50 m dlouhá a extrémně strmá skluzavka, Turbo - 68 m dlouhá skluzavka, kde můžete na chvíli zažít dobrodružství volného pádu, Rafting-kyvadlo - 85 m dlouhá skluzavka).

17 Sportovní hřiště, 18 Dopravní hřiště, 19 Kolotoč, 20 Dětské hřiště, 21 Úschovna kol, 22 Šatny, 23 Sauny, 24 Termální jezero, 25 Hřiště se skluzavkami


Ceník

2024 - Zalakaros - Men Dan Magic Spa (vlastní doprava).pdf

Stáhnout ceník pro Men Dan Magic Spa and Wellness Hotel **** superior.

Maďarsko - Zalakaros - Men Dan Magic Spa and Wellness Hotel **** superior