hotel Annabella ***

Balaton - Balatonfüred / Maďarsko

  • Wellness
  • Pro rodiny s dětmi
  • Novinka

Ubytování

Hotel je situován 50 m od jezera Balaton a má svoji soukromou pláž (100 m), venkovní a vnitřní bazén. Do nedalekého centra městečka a přístavu vede krásná pobřežní promenáda.

Hotel nabízí pokoje STANDARD (14 m²) - klimatizace, koupelna s vanou, fén, WC, SAT-TV, Wi-Fi, telefon, mini-bar, balkon.

Pokoje SUPERIOR s možností přistýlky pro dítě (14 m²) - klimatizace, koupelna s vanou nebo sprchou, fén, WC, SAT-TV, Wi-Fi, telefon, mini-bar, balkon.

Apartmány SUPERIOR s možností přistýlky pro 2 děti (36 m²) - ložnice, obývací pokoj s rozkládací sedačkou, klimatizace, koupelna s vanou nebo sprchou, fén, WC, SAT-TV, Wi-Fi, telefon, mini-bar, balkon.

Každý pokoj má pěkný výhled na jezero nebo okolní krajinu.


Hotelové služby

Restaurace Annabella nabízí pokrmy mezinárodní kuchyně a také maďarské speciality. V nabídce jsou zastoupena oblíbená vína z lokálních vinařství. Během bohaté večeře formou bufetu je v hotelové restauraci zdarma neomezené množství nealkoholických nápojů z automatů Coca-Cola a Rauch.

24 hod. recepce, trezor, úschovna zavazadel, prodejna s dárkovými předměty, kadeřnictví, kosmetika, pedikúra, manikúra. Animační programy pro děti, půjčovna kol, uzavřené parkoviště za poplatek. V hotelu není možné ubytovat domácí mazlíčky.


Wellness

K dispozici venkovní a vnitřní plavecký bazén, sauna, solárium, masáže, hřiště pro děti, hotelová pláž. Sportovní vyžití: šipky, kulečník, basketbal, plážový volejbal, stolní tenis, windsurfing, půjčovna loděk a šlapadel. Nedaleko od hotelu je tenisový kurt, fotbalové hřiště, plachtění, vodní lyžování, jezdectví.

Balaton - Balatonfüred - hotel Annabella ***

Sleva 5% při pobytu 3 noci a více (22.8. – 1.9.)

Sleva 10% při pobytu 2 noci a více (1.9. – 15.10., kromě 6.10. – 8.10.)

Balaton - Balatonfüred - hotel Annabella *** - Termíny a ceny

Termín Počet nocí Stravování Doprava Akce Ubytování Cena

Balaton - Balatonfüred

Praha – Balatonfüred 496 km, Brno – Balatonfüred 296 km, Ostrava – Balatonfüred 442 km, Písek – Balatonfüred 456 km

Jedno z nejcennějších pokladů země „maďarské moře Balaton“ leží uprostřed Zadunají. S celkovou délkou 77 km, délkou pobřeží 195 km a hladinou o ploše 600 km², je největším jezerem střední Evropy. Jeho největší šířka je 14 km a největší hloubka 12,4 m. Nejvhodnější dobou ke koupání v Balatonu jsou tři letní měsíce, během nichž je teplota vody zřídkakdy nižší než 22 °C, přičemž uprostřed vrcholícího léta dosahuje často i 27–28 °C.

Balatonfüred je nejstarší a nejoblíbenější letovisko na severním břehu Balatonu. Má v sobě klid a jistou dávku aristokracie částečně kvůli tomu, že termální vody jeho světově proslulé nemocnice pro srdeční onemocnění přitahují spíše starší návštěvníky. Balatonská Riviéra a zároveň Mekka pacientů-kardiaků, leží 136 km od Budapešti a 230 km od Vídně, na severním břehu jezera Balaton. Toto středisko je jedním ze základních center mezinárodního programu Světové zdravotnické organizace (WHO) pro léčbu srdečních chorob. Lázně jsou jedním z center léčby srdečních chorob s mezinárodním věhlasem.
Voda osmi uhličitých pramenů je železitá a mírně radioaktivní, s vysokým obsahem minerálních látek. Jako koupele je účinná též při léčbě dalších nemocí oběhového systému a pomáhá regeneraci organismu. Jako pitná kúra pomáhá při katarech žaludku a žlučníku, střevních potížích a cukrovce.

Samotný Balatonfüred, hlavní středisko na severním břehu jezera, nabízí svým hostům mnoho pozoruhodností a zábavy. Na jezeře se provozují vodní sporty (plachtaření, windsurfing, jízdy ve člunu, akvacykling), okolí nabízí procházky, tenis, squash, minigolf, bowling a jízdu na koni.
Z tohoto již dávno uznávaného lázeňského místa vyplul na Balaton první parník, svoji historii zde započal Svaz plachtařů a v minulém století si zde prominenti nechávali stavět své vily.
Promenádu na břehu jezera, nesoucí jméno rabína Dranath-Tagore, zdobí nespočet soch, pamětních desek a stromů zasazených místními i zahraničními osobnostmi duchovního života. Slavnostní ukotvení plachetnic začíná v květnu v přístavu Balatonfüred.

Doporučujeme navštívit velký Aquapark Annagora v Balatonfüredu.
Annagora Aquapark se nachází na západním okraji města Balatonfüred, 500 m od jezera Balaton. Vodní park o rozloze 3,2 ha nabízí vyžití pro všechny věkové skupiny. Nachází se zde velký bazén s vlnobitím, dětský bazén s vlnobitím napojený na zážitkový bazén pro děti, 12 obřích skluzavek a 3 dětské skluzavky (Twister, Větrná smršť, Pomalá řeka, Divoká řeka, Anaconda, Race - závodní, Kamikaze, Turbo). Pro hosty jsou připravena lehátka se slunečníky. Pokud počasí nedovolí koupání venku, je pro hosty otevřen vnitřní vyhřívaný bazén. Wellness centrum nabízí finskou a bio saunu, parní kabiny, ledovou jeskyni, tepidárium, zážitkový bazén, gejzíry, whirlpool komory, jacuzzi. V areálu si můžete zahrát volejbal, stolní tenis. Občerstvit se můžete v několika restauracích a barech.


Ceník

2023 - Balatonfüred - hotel Annabella (vlastní doprava).pdf

Stáhnout ceník pro hotel Annabella ***.

Maďarsko - Balaton - Balatonfüred - hotel Annabella ***