hotel Bioterme****

Mala Nedelja / Slovinsko

  • Vstup do lázní

Ubytování

Hotel je zaměřen na ekologicky šetrné ubytování a spolu s poskytováním vysoce kvalitních služeb nastavuje nový standard v oblasti ekologické turistiky.

Hotel nabízí prostorné dvoulůžkové pokoje s možností 1-2 přistýlek, jednolůžkové pokoje, JUNIOR SUITE (ložnice, obývací pokoj s možností 2 přistýlek) a SUITE s vířivkou na balkoně. Pokoje jsou vybaveny přírodními materiály. Vybavení pokojů – klimatizace, koupelna, WC, fén, župan, TV, Wi-Fi zdarma, balkon.


Hotelové služby

A la carte restaurace nabízí tradiční slovinská jídla a pokrmy z regionu Prlekija, středomořskou kuchyni. Vedle à la carte restaurace je hotelová samoobslužná restaurace. Vinný sklípek Prleška nabízí vynikající vína z regionu. Recepce, dětské hřiště, parkování zdarma.


Wellness

Hosté mají neomezený vstup do Bioterme Thermal vodního parku o rozloze 2000 m² vodní plochy (14 venkovních a vnitřních bazénů s teplotou vody mezi 27 a 38 °C, v mimosezóně jsou v provozu vnitřní a 3 venkovní bazény s celkovým počtem 800 m² vodní plochy). Svět sauny (finská sauna, infra sauna, turecká sauna, aroma sauna, parní kabina, relaxační lehátka, ochlazovací bazén 19 °C, sluneční terasa, nabídka čajů, vody a ovoce). V letních měsících je možno využívat naturistickou terasu na opalování a plavecký bazén v 1. patře hotelu. Fitness zdarma, možnost masáží za poplatek. 

Mala Nedelja - hotel Bioterme****

AKCE 4 = 3 (1.4. – 26.4., 5.5. – 21.6., 15.9. – 25.10., 3.11. – 25.12. nástupy neděle, pondělí)

ZDARMA 1 dítě do 12 let na pokoji se 2 dosp. osobami (26.4. – 5.5., 21.6. – 15.9., 25.10. – 3.11., 25.12. – 29.12.)

TRASA B: Písek – Příbram – Praha – Benešov – Humpolec – Jihlava – Brno
TRASA C: Praha – Benešov – Tábor – České Budějovice – Třeboň
TRASA D: Frýdek-Místek – Ostrava – Opava – Nový Jičín – Hranice – Olomouc – Prostějov – Vyškov – Brno
TRASA E: Plzeň – Beroun – Praha – Benešov – Humpolec – Jihlava – Brno
TRASA E1: Praha (29.4. v cca 23.00 hod.) – Benešov – Humpolec – Jihlava – Brno (30.4. v cca 2.30 hod.)
TRASA G: Liberec – Jablonec nad Nisou – Mladá Boleslav – Praha – Humpolec – Jihlava – Brno

Trasy jsou garantovány při min. počtu 25 osob. Při menším počtu osob na trase může být doprava zajištěna svozovým autobusem. Nástupní místo je garantováno při min. počtu 8 osob. Garance trasy se rozumí od nástupního místa do cílové destinace.

Odjezd do Slovinska v pozdních nočních hodinách dle odjezdového místa. Příjezd do Slovinska v dopoledních hodinách. Vstup do termálních lázní v den příjezdu v dopoledních hodinách dle příjezdu autobusu. Ubytování v den příjezdu od cca 14,00, předávání pokojů v den odjezdu v dopoledních hodinách. Odjezd ze Slovinska: v dopoledních hodinách. Přesný čas určí delegát.
Delegát je společný pro všechny 3 letoviska (Moravske Toplice, Radenci, Mala Nedelja).

Mala Nedelja - hotel Bioterme**** - Termíny a ceny

Termín Počet nocí Stravování Doprava Akce Ubytování Cena
01. 04. – 29. 12. 2024 1 noc polopenze

Mala Nedelja

Praha – Mala Nedelja 558 km, Brno – Mala Nedelja 414 km, Ostrava – Mala Nedelja 578 km, Písek – Mala Nedelja 463 km

Lázně
Termální voda vyvěrá ze dvou zdrojů v hloubce 2 273 m a 1 537 m. Čistá, vysoce kvalitní voda je bohatá na sodík, draslík a hydro uhličitany. Vzhledem ke svým vlastnostem balneologickým je vhodná pro rekreaci, sport a to zejména pro účely zdravotní péče, protože má blahodárné účinky na pohybové ústrojí a funkci páteře.
Bioterme Thermal vodní park o rozloze 2000 m² vodní plochy nabízí 14 venkovních a vnitřních bazénů s teplotou vody mezi 27 a 38 °C, v mimosezóně jsou v provozu vnitřní a 3 venkovní bazény z celkovým počtem 800 m² vodní plochy. Svět sauny (finská sauna, infra sauna, turecká sauna, aroma sauna, parní kabina, relaxační lehátka, ochlazovací bazén 19 °C, sluneční terasa, nabídka čajů, vody a ovoce).

Indikace
Degenerativní chronické změny páteře, revmatická onemocnění, rehabilitace po operacích a úrazech, svalová ochablost, fyzikální terapie pro prevenci osteoporózy. Jako pitná kúra je vhodná při léčbě zažívání a močových cest.


Ceník

Slovinsko - Mala Nedelja - hotel Bioterme****